Денешни посети:0
Посети овој месец:201
Посети оваа година2425
Вкупно посети:8107

HP Gold Specialist 2013

gold

 

Фирмата Елит-ком Компјутерс егзистира веќе 13 години и нејзината главна дејност е трговија на големо и мало со компјутерска опрема и потрошен материјал, компјутерска галантерија и бела техника.

 

Фирмата Елит-ком Компјутерс  e

 НР GOLD PARTNER.

HP Circle_Logo_150dpi_RGB

 
Weather data OK
Скопје
5 °C
Weather details
samsung-logo.png philips.png OKI.png PANASONIC.png lexmark.png fullmark_logo.png hp_logo.png Epson_logo_tagline_r_287.png vivax.png canon.png Verbatim-logo.png
Find us on Facebook
Follow Us