Контакт

Локација

Адреса:
Елит-Ком Компјутери
Христо Узунов бр.5
1000 Скопје
Македонија

Инфо Е-маил : elitkom@t-home.mk

julia.radinoska@elitkom.com.mk
toni.jarcevski@elitkom.com.mk
olga.cvetkovska@elitkom.com.mk
elizabeta.trpceva@elitkom.com.mk
Телефон:
+389 2 20 37 981

Факс:
+389 2 20 37 915

Контакт формулар

Име:


Адреса на е-пошта:


Порака:


Внесете го кодот во полето:

За нас

Фирмата Елит-ком Компјутерс егзистира веќе 19 години и нејзината главна дејност е трговија на големо и мало со компјутерска опрема и потрошен материјал, компјутерска галантерија и бела техника.

Контакт

  • +389 2 20 37 981
  • +389 2 20 37 915
  • elitkom@t.mk

Facebook

Елит-Ком Компјутери © 2018. UKION SHOPS